AKP'li Belediye Başkanı Trabzonluların huzurunu bozdu!

AKP'li Belediye Başkanı Trabzonluların huzurunu bozdu!

Trabzonlulardan AK Parti Ümraniye Belediye Başkan İsmet Yıldırım'a tepki var

AKP'li Belediye Başkanı Trabzonluların huzurunu bozdu!
16px
24px
24.01.2020 16:23
ABONE OLgoogle

On yıldır, Trabzonlu bürokratlar ve İşadamları Derneğimizce (TİAB), Trabzon Park adıyla, kültürel amaçlarla kullanılan ve Derneğimizce güzide bir tesis  haline getirilen ve  Trabzonspor bayrağımızın dalgalandırıldığı Ümraniye'deki Orman Bakanlığına ait araziye, Ümraniye Belediyesince el konulmasını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.                                                   

Trabzon'luların çatı kuruluşu olan Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) olarak, TİAB'ın değerli kurucuları, üyeleri ve yöneticilerinin, uzun zamandan beri vermiş oldukları haklı mücadeleyi, en üst seviyede destekleyerek  izliyorduk ve yanlarında olduk. Bu gün maruz kaldıkları bu haksız uygulamayla ortaya çıkan durumda da aynı desteğimiz daha da güçlü bir şekilde sürecek ve Derneğimizin ve Trabzon'luların yanında olmaya devam edeceğiz.

Trabzon'u ve Trabzon'luları temsil eden, güçlü yapısıyla daime güzel çalışmalarda bulumuş olan Derneğimizin bu badireyi aşmasında, çözüme ulaşmak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.

Yasal haklarını kullanmada ve korumada Derneğimizle kol kola olacağız. Hukuksuz ve maksatlı olduğuna inandığımız bu emrivakiyi kabul etmemiz mümkün değildir.

Bir an evvel bu yanlıştan dönülmesi en doğal ve ısrarlı bu talebimizdir.

İsmail ŞATIROĞLU Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Genel Başkanı

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde