AKP'den cemaate tehdit: Finansal operasyonlar artabilir

AKP'den cemaate tehdit: Finansal operasyonlar artabilir

AK Parti MKYK üyesi Gedikli, İstikrarı bozmak isteyen parazit, paralel yapılarla mücadele ediyoruz. Herkes dikkatli olsun" dedi

AKP'den cemaate tehdit: Finansal operasyonlar artabilir
16px
24px
25.04.2014 08:54
ABONE OLgoogle
AK Parti MKYK üyesi Gedikli, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesi krizden medet umanların 'finansal operasyon' yapabileceğini söyledi. Gedikli "İstikrarı bozmak isteyen parazit, paralel yapılarla mücadele ediyoruz. Herkes dikkatli olsun" dedi

İstikrar ortamını bozmak için 17 Aralık operasyonunu düzenleyen ve ekonomik kriz çıkması için içerden- dışardan yapılan 'operasyonlar' tekrar gündeme geliyor. Türkiye'nin kredi notunun düşürülmesinden, büyümeyi yavaşlatmak için faizlerin artırılmasına kadar yakın geçmişte bir dizi sorun yaşayan Türkiye'nin, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler nedeniyle tekrar saldırı altında olabileceği uyarısı yapıldı. AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Bülent Gedikli, "Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler yaklaşırken finansal operasyonların artabileceğini düşünüyorum. Herkesin bu konuda dikkatli olması gerekiyor" dedi. 

KREDİ NOTU SİLAHI ÇEKİLEBİLİR 

Küresel mali krizden tüm ülkelerin etkilendiğini ancak Türkiye'nin büyük direnç gösterdiğini belirten Gedikli, "Reyting kuruluşları 'Gelişmiş ekonomiler sana söylüyorum, Türkiye sen anla' açıklamaları yapıyor. Ben de şuna dikkati çekmek istiyorum. Polonya'nın notu 'A' iken, başarılı ekonomiye sahip Türkiye'yle ilgili olumsuz yorum yapmakla kim ne kazanıyor, buna bakmak lazım." Güçlü lider, siyasi istikrar ve milli iradenin ekonomide de başarıyı getirdiğini belirten Gedikli, şöyle konuştu: "İhracat artıyor, cari açıkta önemli gerileme oldu. Yatırımcı açısından yerel seçim sonuçları, istikrarın devam edeceğini, Türkiye'nin yoluna mayın döşeyenlerin başarıya ulaşamadığını kamuoyuna göstermiş oldu." 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde