AKP'deki FETÖ Borsacılarına iki ayrı tepki

AKP'deki FETÖ Borsacılarına iki ayrı tepki

FETÖ Borsası soruşturmasından tutuklanan avukat Dilek Buğday Bayram’ın ilişkileri büyük tepki çekti.

AKP'deki FETÖ Borsacılarına iki ayrı tepki
16px
24px
09.06.2019 20:40
ABONE OLgoogle

İstanbul Adliyesi’ni sarsan “FETÖ Borsası” soruşturmasında örgüt üyelerine para karşılığı “takipsizlik sözü” verdiği iddiasıyla tutuklanan avukat Dilek Buğday Bayram’ın tartışmaya yaratan görevleri ortaya çıktı.

Bayram, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın başkan yardımcılığı görevini yürüttüğü Kadın ve Demokrasi Derneği’nin (KADEM) Hukuk Komisyonu’nda yer aldığı, ayrıca AKP Kadın Kolları üyesi olduğu basında yer aldı.  ‘FETÖ borsası’nda tutuklanan kilit isim Dilek Buğday Bayram AKP’li çıktı

Bu habere farklı kesimlerden tepki geldi.

"PARA YEMEĞİ HAK YEMEYE NASIL SEÇİYORLAR"

15 Temmuz'da eşi ve oğlu şehit olan Nihal Olçok, tepkisini şöyle dile getirdi:

"Ben işte tamda bundan bahsediyorum. Daha da fazlası olmalı çünkü olup biten ortada. Mücadele olsun, BENİM CANIM DA FEDA olsun vatana.Ben ne küskünüm nede intikam peşindeyim. İlkem HAK, ille de HAK. Ama haberi önyargısız sonuna kadar okuyun. Para yemeği, hak yemeye nasıl seçiyorlar."

"OHAL'İN ELBET BİR KOMİSYONU OLMALIYDI"

15 Temmuz'dan sonra OHAL KHK'larıyla kamudaki işinden ihraç edilen Veli Saçılık ise, şunları kaydetti:

"KHK ile ihraç edilenlerin işe dönüş kararı için taban fiyat 40 bin TL olarak belirlenmiş. OHAL'in elbet bir KOMİSYONu olmalıydı."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde