AKP'de kongre için düğmeye 1 hafta önce basıldı

AKP'de kongre için düğmeye 1 hafta önce basıldı

Kulislere yansıyan bilgilere göre, olağanüstü kongre hazırlıkları bir hafta önce başladı.

AKP'de kongre için düğmeye 1 hafta önce basıldı
16px
24px
05.05.2016 07:30
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki görüşmesi başladı. Saat 18.00'da başlaması beklenen görüşme 18.45 sularında başladı. Kulislere yansıyan bilgilere göre, olağanüstü kongre hazırlıkları bir hafta önce başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki görüşmesi başladı. Saat 18.00'da başlaması beklenen görüşme 18.45 sularında başladı.

GÖRÜŞME 1 SAAT 40 DAKİKA SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki görüşmesi sona erdi. Görüşme, yaklaşık olarak 1 saat 40 dakika sürdü.

BİR HAFTA ÖNCE BAŞLADI

Kulislere yansıyan bilgilere göre, olağanüstü kongre hazırlıkları bir hafta önce başladı. Cumhurbaşkanına yakın ekibin imza toplamak için kendilerine yakın ekiple görüştüğü öğrenildi. Başbakan Davutoğlu’nun MKYK’da yetkilerini devretmesinin istenmesiyle olağanüstü kongre için imza toplama çalışmalarının eş zamanlı yürütüldüğü öğrenildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde