AK Parti'nin eski ve yeni bakanları bir araya geliyor

AK Parti'nin eski ve yeni bakanları bir araya geliyor

Bugüne kadar AK Parti iktidarlarında görev yapmış tüm bakanlar, 31 Ağustos'ta Çankaya Köşkü'nde gerçekleşecek 15'nci yıl kutlamasına davet edildi

AK Parti'nin eski ve yeni bakanları bir araya geliyor
16px
24px
30.08.2016 21:11
ABONE OLgoogle
3 Kasım 2002'den 1 Kasım 2015'e, yani 58'nci hükümetten  65'inci hükümete kadar AK Parti yönetiminde görev yapmış tüm bakanlar, 31 Ağustos Perşembe günü Çankaya Köşkü'nde bir araya gelecek. Ancak davete, ihraç edilen ve partiden istifa eden isimler çağrılmadı.

Eski Dışişleri Bakanı ve partinin kurucuları arasında yer alan ve  bir gazeteye verdiği röportaj nedeniyle partiden ihraç edilen Yaşar Yakış olmayacak. İstifa eden eski Kültür Bakanı Erkan Mumcu, eski Kültür Bakanı Ertuğrul Günay , eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Abdüllatif Şener davetiye gönderilmeyen isimler arasında.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin davet edilen isimler arasında. Bu isimlerin davete icabet edeceği de öğrenildi.

NELER KONUŞULACAK?

Buluşmada, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlayan süreç ve AK Parti teşkilatındaki çalışmalar ayrıntılı bir şekilde konuşulacak.

Başbakan, eski bakanlara FETÖ ile mücadele için neler yapıldığını bundan sonra neler yapılacağını anlatacak ve onlardan destek isteyecek. Kendi bakanlık dönemlerinde tespit edilen isimler varsa ilgili bakanlarla paylaşmasını isteyecek.

Buluşmada yurtiçi ve sınır ötesinde başta PKK olmak üzere IŞİD'e yönelik yürütülen operasyonlar, Cerablus'a yönelik Fırat Kalkanı harekatı da tüm yönleri ile konuşulacak.
Habertürk
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde