AGCO'lu Massey iyi not alamadı

AGCO'lu Massey iyi not alamadı

Massey Ferguson ilk sınavında bayilerden kötü not aldı. İşte bayilerin eleştirileri..

AGCO'lu Massey iyi not alamadı
16px
24px
20.10.2008 16:49
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz hafta Bursa'da Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı vardı. Fuara katılan markalardan birisi de AGCO'ydu. Massey Ferguson markası ile fuara katılan AGCO, eski Massey bayilerini kızdırmış. İşte bayilerin eleştirileri..

- MF Genel Müdürü ve müdürleri. Bursa fuarındaki havalı hareketlerinizi size yakıştıramadık. Sizler deyilmiydiniz bizlerden çekleri toplayan. Ne çabuk unutunuz. Traktörlerinizide gördük fuarda. Türkiye'ye rezil oldunuz. Sizlerden çoban olmaz. Önder temizlik yapmakta haklıymış ama geç uyandı.

- Mugla Kartalı fuara gelen traktörleri begenmedi. AGCO müdürlerini fırcaladı. Ey Önder gene güçlendin. Bu agco ekmegine yag sürdü. Yine en büyük Uzel. Üret sevindir şu kartalı. 

- İbrahim Aksoy MF markasını fuarda rezil etti. Bu traktörler Türkiye'de satılmaz. 16 mılyona satılan Tefa'nın kaputuna MF yazacaksın 28 milyona satacaksın. Bu türk çiftcisi o kadar da cahil değil.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde