ABD, vize yasağını esnetti

ABD, vize yasağını esnetti

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden Türk vatandaşlarının ABD'ye seyahatiyle ilgili açıklama geldi.

ABD, vize yasağını esnetti
16px
24px
17.10.2017 04:24
ABONE OLgoogle

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği resmi sitesinde Türkiye ile vize durumuyla ilgili açıklama yaptı. "Acil insani ve sağlık durumlarında ABD vize başvurusu için lütfen ziyaret ediniz" ifadesiyle paylaşılan ifadeler şu şekilde:

"Son olaylar ABD Hükümetini, Türkiye Hükümetinin ABD elçiliğine ve personelinin güvenliğine olan tavrı sonrasında durumu yeniden değerlendirmeye zorladı. Bu değerlendirme devam ederken Büyükelçilik ve Konsolosluklarımıza gelen ziyaretçilerin sayısını en aza indirgemek için derhal yürürlükte olan vize hizmetlerini askıya aldık.

Geçerli vizesi olan Türk vatandaşları ABD'ye gelmeye devam edebilir. Türk vatandaşları, ülkenin dışında ikamet etmemelerine bakılmaksızın, göçmen olmayan vize başvurusunda bulunabilirler. Türkiye'deki hizmetler için önceden bir ücret ödenmiş olsa bile, Türkiye dışından başvuran bir kişinin o ülkedeki hizmetler için başvuru ücreti ödemesi gerekeceğini lütfen unutmayın.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde