ABD'den getirilen imam tutuklandı!

ABD'den getirilen imam tutuklandı!

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı "New York'da Beş Minare" adlı filminin bazı sahneleri İstanbul Atatürk Havalimanı apronunda çekildi.

ABD'den getirilen imam tutuklandı!
16px
24px
29.06.2010 17:16
ABONE OLgoogle

New York’ta Beş Minare çekimlerine devam Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı "New York'da Beş Minare" adlı filminin bazı sahneleri İstanbul Atatürk Havalimanı apronunda çekildi.

Filmin New York'taki sahnelerinin çekimlerinin ardından İstanbul Atatürk Havalimanındaki sahnelerinin çekimleri de bugün gerçekleştirdi.

Apronda çekilen sahnede özel bir uçaktan Kırmızıgül ve Haluk Bilginer indi.

Turuncu renkli mahkum kostümüyle elleri kelepçeli olarak Bilginer’i uçaktan Mahsun Kırmızıgül indirdi.

Polislerde Bilginer’i polis aracına bindirerek aprondan götürdü. Haluk Bilginer, filmde ABD'de yaşayan bir imamı canlandırıyor.

Kasım ayında vizyona girmesi planlanan ve başrollerinde Haluk Bilginer, Mahsun Kırmızıgül, Mustafa Sandal, Zafer Ergin, Engin Altan Düzyatan, Eşfer Kolçak, Hüseyin Avni Danyal, Salih Kalyon, Murat Ünalmış gibi isimlerin yer aldığı filmin çekimleri New York'un ardından İstanbul, Bitlis ve Konya'da gerçekleştirilecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde