ABD Ticaret Odası Donald Trump'ı uyardı

ABD Ticaret Odası Donald Trump'ı uyardı

ABD Ticaret Odası, dış ticaret politikaları konusunda Trump`ı uyardı.

ABD Ticaret Odası Donald Trump'ı uyardı
16px
24px
16.01.2017 13:52
ABONE OLgoogle

ABD Ticaret Odası, yurt içi büyümenin artırılması için Washington'un yabancı piyasalar ile ticaret yapmaya ihtiyacı olduğu uyarısında bulundu. 

ABD Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Uluslararası İşler Başkanı Myron Brilliant, "Seçilmiş Başkan Trump'ın ABD ekonomisinin vergi reformları, düzenlemelerin gevşetilmesi, altyapı harcamaları ve daha parlak enerji politikalarıyla güçlendirmeye odaklanmasını destekliyoruz.

Ancak büyümek için piyasanın ABD dışında yaşayan yüzde 95'lik kesimine mal satmamız gerektiği gerçeğini görmezden gelemeyiz. Evet, yurt içi büyüme konusunda endişelenmeliyiz, ancak burada büyümenin bir kısmının dünya ile ticari bağların büyümesinden geleceğini de unutmamalıyız" diye konuştu. 

Trump damadını Beyaz Saray'a danışman alıyor

Trump'ın bugün global büyümenin üçte ikisini sağlayan Asya Pasifik bölgesini ve diğer önemli piyasaları görmezden gelemeyeceğini savunan Brilliant, "Trump'ı sadece ABD ekonomisine yatırım yapmaya ihtiyaç olmadığı konusunda cesaretlendirmemiz ve Amerika'nın dünyada büyüyen ekonomik ilişkilerin bir lideri olması gerektiğinin farkına varmasını sağlamamız gerekli" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde