ABD, Erdoğan'ın 'Boykot' kararına ne dedi?

ABD, Erdoğan'ın 'Boykot' kararına ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacakları açıklamasına ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert cevap verdi...

ABD, Erdoğan'ın 'Boykot' kararına ne dedi?
16px
24px
15.08.2018 07:22
ABONE OLgoogle

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Türkiye’nin yaşadığı ekonomik sorunların hiçbir şekilde Washington’un Ankara’ya yönelik eylemleri ve politikalarıyla ilgili olmadığını belirtti.

Nauert, bugünkü basın toplantısında, "Türkiye'de yaşanan her neyse, ABD'nin dış politikasının ve başvurduğu eylem ve mekanizmaların çok ötesinde olduğunu ekonomistler de size söyler. Ekonomik sorunlar, bizim Türkiye'deki iki kişiye karşı yaptırımları uygulamaya koymamızla başlamadı" diye açıkladı.

Erdoğan: ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacakları açıklamasına da değinen Nauert, "Bu açıklamayı gördüm, ama bunun gerçekten olacağını teyit edemeyeceğim. Bunun gerçek politika olup olmadığını anlamak için bekleyeceğiz" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde