9.4 milyar dolarlık 55 proje değerlendirildi

9.4 milyar dolarlık 55 proje değerlendirildi

Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı'nda, toplam bedeli 9.4 milyar dolar olan 55 projenin değerlendirildiği kaydedildi.

9.4 milyar dolarlık 55 proje değerlendirildi
16px
24px
01.02.2018 05:50
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Savunma Sanayi İcra Komitesi toplantısı sonrası açıklama yapıldı. Açıklamada, bedeli 9.4 milyar dolar olan 55 projenin değerlendirildiği kaydedildi.

Savunma Sanayi İcra Komitesi toplantısı sonrası yapılan açıklama şöyle: Savunma Sanayi İcra Komitesi, yapılan yasal düzenleme sonrasında ilk defa Sayın Cumhurbaşkanımızın Başkanlığında, gündeminde yer alan konuları görüşmek üzere toplanmıştır.

Toplantıda, “Zeytin Dalı Operasyonu”nda ordumuzun ve güvenlik güçlerimizin gücüne güç katan yerli ve milli sistemlerimize yenilerini eklemeye yönelik projeler gözden geçirilerek yeni kararlar alınmıştır. Toplam 9.4 milyar dolar (36 milyar tl) bedeli olan 55 projenin değerlendirildiği toplantıda, savunma sanayini geliştirme, güçlendirme ve destekleme amaçlı muhtelif yatırım ve iyileştirme faaliyetleri de gözden geçirilmiştir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde