88 milyon dolara aldığı çatı katı davalık

88 milyon dolara aldığı çatı katı davalık

Rybolovlev’in New York’ta 88 milyon dolara satın aldığı süper lüks çatı katı davalık oldu

88 milyon dolara aldığı çatı katı davalık
16px
24px
16.03.2012 09:07
ABONE OLgoogle


9 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 100’üncü ismi olan Rus Dmitri Rybolovlev’in New York’ta 88 milyon dolara satın aldığı süper lüks çatı katı davalık oldu

 Aynı zamanda Fransız futbol kulübü Monaco AC’nin de sahibi olan Dmitri Rybolovleva, daireyi geçen yıl aralıkta New York’ta üniversiteye giden 22 yaşındaki kızı Ekaterina için aldığını açıklamıştı.

Dmitry Rybolovlev’in boşanma sürecinde olduğu eşi Elena Rybolovleva, Manhattan’daki dairenin evlilikleri sırasında kazanılan paralarla alındığını, alım sırasında sınırlı sorumlu şirketler kullanılarak para transferi yapıldığını ve bunun sahtekarlık olduğunu belirterek davacı oldu.

Trump’ın evi de davalık
Elena Rybolovleva, eşi ve kızının evi 2008’de almaya karar verdiğini, kızının New York’ta okumadığını ve okul sırasında oturması için alındığının doğru olmadığını da iddia etti. Rybolovleva eşinin Florida’da Donald Trump’tan 95 milyon dolara satın aldığı bir ev ve Monaco futbol kulübündeki çoğunluk hisseleri için de dava açtı.

88 milyon dolarlık daire, Manhattan’da satılan en pahalı evlerden biri olmuştu. Central Park’a nazır çatı katındaki 626 metrekarelik dairenin 10 odası, 4 yatak odası, 185 metrekare bir terası ve 2 şöminesi var. Daireyi satan isimse Citigroup eski başkanı Sanford Weill.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde