​Wilma Elles’in sevgilisi otelini satılığa çıkardı

​Wilma Elles’in sevgilisi otelini satılığa çıkardı

Türkiye’nin farklı yerlerinde yaptığı otel ve rezidanslarla adını duyuran genç işadamı Kerem Göğüş’ün başı dertte.

​Wilma Elles’in sevgilisi otelini satılığa çıkardı
16px
24px
02.11.2014 13:47
ABONE OLgoogle
Son günlerde hem magazin hem istihbarat hem de ekonomi basınının ilgi alanı içine giren bir haberi mutlaka görmüşsünüzdür. Alman oyuncu Wilma Elles’ın erkek arkadaşı işadamı Kerem Göğüş hakkındaki haberden söz ediyorum.

Türkiye’nin farklı yerlerinde yaptığı otel ve rezidanslarla adını duyuran genç işadamı Kerem Göğüş’ün başı dertte. Peşinatları aldığı halde evleri teslim etmediği için bazı müşterileri, Göğüş hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurarak çete halinde dolandırıcılık’ yaptığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Göğüş, birkaç yıldır “Trend” adını verdiği konseptle İstanbul ve Ankara’da inşaatlar yapıyor. Residence ve geniş sosyal mekanlardan oluşan ‘trend’ adlı bu yapıların bazılarında otel de bulunuyor. Piyasanın iddialı isimleri arasındaki yerini yeni projelerini ABD’de yaptığı tanıtımlarla alan Göğüş, zor günler geçiriyor olmalı ki İstanbul Beşiktaş’taki otelini satılığa çıkarmış.

Yurt Gazetesi'nden Esin Gedik'in yazısına göre otel, Barbaros Bulvarı üzerinde ve Conrad Oteli’nin karşısında yer alıyor. Bir emlak sitesinde gördüğüm ilanda “İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ın en çok talep gören yeri, Barbaros Bulvarı, Boğaziçi Köprüsü bağlantı yolu ve Nişantaşı-Fulya yolu üzerinde faal durumda, aylık 150 bin TL ciro yapan yeni yapılmış süper lüks otel binamız tamamı cam giydirme olup akıllı sistem ve kamera sistemleri ile donatılmıştır. Binamız aynı zamanda hastaneler bölgesinde (Sait Çiftçi Devlet Hastanesi, Boğaziçi Tıp Merkezi, Dent İstanbul) olup hastane olarak da kullanılabilir” deniyor.

Göğüş’ün otel için istediği para ise 5.9 milyon TL. Göğüş, oteli satıp borçluların parasını ödeyecektir belki de...

Esin Gedik/Yurt Gazetesi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde