​Köşk'ten seçim açıklaması: Erdoğan ve Gül...

​Köşk'ten seçim açıklaması: Erdoğan ve Gül...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında cumhurbaşkanlığı seçim süreci ve sonrasıyla ilgili önemli açıklama yapıldı

​Köşk'ten seçim açıklaması: Erdoğan ve Gül...
16px
24px
15.04.2014 19:30
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında cumhurbaşkanlığı seçim süreci ve sonrasıyla ilgili konuların şu ana kadar kesinlikle görüşülmediğini, bu konuların ele alınacağı görüşmenin yakın bir süreçte gerçekleşeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimi süreciyle ilgili konuştukları ve uzlaşıya vardıkları yönündeki haberlerle ilgili sorusunu yanıtladı.

"Sayın Cumhurbaşkanı ile Sayın Başbakan arasında cumhurbaşkanlığı seçim süreci ve sonrasıyla ilgili konular şu ana kadar kesinlikle görüşülmemiştir. Yakın bir süreçte bu konuların ele alınacağı bir görüşme gerçekleşecektir" diyen Sever, basında bu konuyla ilgili yer alan haber ve senaryoların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde