​Drogba eski yuvasına döndü

​Drogba eski yuvasına döndü

Chelsea, 36 yaşındaki futbolcuyla 1 yıllık sözleşme imzaladı

​Drogba eski yuvasına döndü
16px
24px
25.07.2014 19:33
ABONE OLgoogle
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Didier Drogba'yı 1 yıllığına renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılı ekiple 2012-2013 sezonunun ara transfer döneminde 1,5 yıllık sözleşme imzalayan ve ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan Drogba, 8 yıl formasını giydiği Chelsea'ye geri döndü.

Chelsea'de, Premier Lig, Lig Kupası, Federasyon Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi dahil toplam 10 kez şampiyonluk sevinci yaşayan 36 yaşındaki futbolcu, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, eski takımına dönme kararını kolay verdiğini ve Mourinho ile yeniden çalışma fırsatını geri çeviremeyeceğini söyledi.

Chelsea'de her zaman kendini evinde hissettiğini belirten yıldız futbolcu, "Kazanma arzum aynı ve bu takıma yardımcı olmak için fırsat kollayacağım. Kariyerimdeki yeni sayfa için heyecanlıyım" ifadesini kullandı.

Londra temsilcisinin Portekizli menajeri Jose Mourinho da Drogba'nın Avrupa'nın en iyi golcülerinden biri olduğu için transfer edildiğini kaydetti. Mourinho, daha önceki açıklamasında, Drogba'yı yeniden Chelsea'ye getirirken duygusal davranmadıklarını söylemişti.

Fransa'nın Marsilya takımından 2004 yılında, 24 milyon sterline Chelsea'ye gelen Drogba, 8 yıl boyunca Londra ekibinde forma giydi. Yıldız futbolcu, 2004-2007 yılları arasında Mourinho ile çalıştı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde