​Boyner hangi sektörde ipi ele aldı?

​Boyner hangi sektörde ipi ele aldı?

Boyner Holding, geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiği YKM operasyonunun ardından bir operasyon daha yaptı...

​Boyner hangi sektörde ipi ele aldı?
16px
24px
10.10.2014 14:37
ABONE OLgoogle
Boyner Holding, geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiği YKM operasyonuyla perakende sektörünün en büyük satın almalarından birini gerçekleştirmişti. 2013 yılında YKM mağazacılığın tamamını satın alan grup, mağazacılık yatırımlarına devam ediyor.

Boyner Holding geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği satın alma ile yüzde 50 ortağı olduğu BR Mağazacılık’taki payını da yüzde 75’e çıkardı. BR Mağazacılık 2011 yılında Beymen Business ve Altınyıldız Classics markalarının üretim ve tüm Türkiye’deki perakende operasyonunun yönetimini yürütmek için Boyner Holding ve Ran Group ortaklığında kurulmuştu.

Boyner Grubu, Türkiye genelinde 125 Beymen Business ve Altınyıldız Classics mağazası bulunan ve bu markaların üretimine devam eden şirkete yaptığı yatırımla mağazacılık kanadını daha da güçlendirmiş oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Abu Dhabi’de mağaza açan BR Mağazacılık’ın, Boyner Grubu’ndan aldığı güçle yurtdışı yatırımlarına devam etmesi bekleniyor.

Üretim, perakende ve restoran işletmeciliği yapan İzmir Merkezli Ran Group’un ise önümüzdeki dönem hangi sektöre ağırlık vereceği merak konusu.  

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde