81 yaşındaki işadamı Playboy güzeliyle evlendi

81 yaşındaki işadamı Playboy güzeliyle evlendi

Viyana'da 81 yaşındaki işadamı Richard Lugner, beşinci evliliğini bir süredir birlikte olduğu 24 yaşındaki nişanlısı Playboy modeli Cathy Schmitz ile yaptı.

81 yaşındaki işadamı Playboy güzeliyle evlendi
16px
24px
14.09.2014 12:28
ABONE OLgoogle
Avusturya'nın başkenti Viyana'da 81 yaşındaki işadamı Richard Lugner, beşinci evliliğini bir süredir birlikte olduğu 24 yaşındaki nişanlısı Playboy modeli Cathy Schmitz ile yaptı.

Avusturya'nın en büyük inşaat şirketi ve alışveriş merkezinin sahibi olan Lugner, Şubat 2014'ten beri nişanlı olduğu Schmitz ile Schönbrunn Sarayı'nda düzenlenen törenle evlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan Lugner, beşinci evliliğini yaptığını belirterek "Umut ediyorum bu sefer doğru şeyler olur" dedi.

Lugner, ilişkisi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Büyük yaş farkı dışında her şeyimiz uyuyor. Tabii ki yalnız kaldığım zaman daha az tartışıyorum fakat bir adamın partnere ihtiyacı var" diye konuştu.

Kim Kardashian, Pamela Anderson ve Paris Hilton gibi ünlü isimleri Viyana Opera'sına davet eden isim olarak bilinen Lugner'in yeni eşi Schmitz playboy modeli olarak tanınıyor.



E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde