80 yıllık mobilya devi konkordato istedi

80 yıllık mobilya devi konkordato istedi

Orman ürünleri alanında faaliyet gösteren Marmara Dengizekler şirketi, yaşadığı mali darboğazı aşamayınca mahkemeye başvurdu.

80 yıllık mobilya devi konkordato istedi
16px
24px
21.08.2018 22:23
ABONE OLgoogle

Konkordato talep eden şirket, hacizlere karşı korumaya alındı. Mahkeme, şirket faaliyetlerinin denetimi için de üç kişilik geçici konkordato komiseri heyeti atadı.

TÜRİYE'NİN önemli orman ürünleri imalat ve satışçısı konumunda bulunan Marmara Dengizekler Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited, hacizlere karşı Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi'nden koruma talebinde bulundu.   Araç kiralama devi Euronet Car Rental konkordato istedi

Mahkeme, 18 Ağustos tarihinde şirket için üç aylık geçici konkordato kararı verdi. Hukukçu Evren Kılıçoğlu, mali müşavirler Zafer Şanal ve Nursade Erdağı da konkordato komiseri olarak atanan isimler oldu. Davanın bir sonraki duruşması ise 1 Kasım'a alındı.

80 YILDIR SEKTÖRDE

Orman ürünleri alanında 4 nesildir faaliyet gösteren Marmara Dengizekler, Erzurum'da küçük bir işletmeyle ticarete başladı.    Ankaralı dev holding konkordato istedi

80 yılı aşkın süredir sektörde olan şirket, çoğunluğu orman ürünleri olmak üzere, MDF üzerine PVC kaplama ve laminat dolap, parke, laminat masa tablası, mutfak tezgahı imalatı yapıyor.

Şirketin ayrıca İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da çeşitli üretim tesisi, depo ve satış mağazaları da bulunmakta.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde