80 Milyonluk işi bıraktı, 'Fesleğen'e merak sardı

80 Milyonluk işi bıraktı, 'Fesleğen'e merak sardı

3. Boğaz Köprüsü, Fenerbahçe Ülker Arena Spor Salonu ve markalı konut-rezidans gibi dev projelere iskele yapan Cihan Bakan, şimdi yeni bir heyecana merak sardı

80 Milyonluk işi bıraktı, 'Fesleğen'e merak sardı
16px
24px
24.06.2015 12:24
ABONE OLgoogle
Üniversite eğitimi sonrası, 1997 yılında inşaat sektörüne “yapı iskelesi üretimi ve kiralama” işiyle adım atan girişimci işadamı Cihan Bakan restaurant işine merak sardı. 

Şirketi Este Yapı, iskele işinde 3. Boğaz Köprüsü, markalı konut ve rezidans projelerinden Avrupa Konutları, 42 Maslak, My Towerland, Fleks, Neft/Levent, Fenerbahçe Ülker Arena Spor Salonu benzeri dev yapılara iskele kiralayan Bakan, 80 milyon ciroluk işi yöneticilere bırakmış. Şimdi kendisi eşiyle birlikte yemek işinde.

Ataşehir Kayışdağı Caddesi'ndeki Fesleğen’in sahibi olan Cihan Bakan, “İnanın 9 liralık peynir satarken, asıl işim olan yapı iskelesinde binlerle ifade edilen fatura tutarlarını tahsil etmekten daha büyük keyif alıyorum.’dedi ve ekledi. “Çünkü yaptığım bir şeyi, birilerinin beğenmesi, takdir etmesi beni daha çok mutlu ediyor.”

PİLAV'LA AVM'LERDE

Cihan Bakan’ın yemek sektöründeki yatırımı sadece Fesleğen’le sınırlı değil. Eşi Filiz Duman Bakan’ın yöneticiliğini yaptığı, İstanbul Anadolu Yakası’nın 4 noktasında, bildiğimiz pilavın 27 çeşidini damak zevkine sunan “I Love Pilav’ var.

I Love Pilav’ın, şube ağını önce İstanul Avrupa Yakası’na, sonra da büyük illere taşıma ve pilavı vakumlayarak market raflarından evlere kadar ulaştırma hedefleri var. 

Cihan Bakan, klasik bir patronun ötesinde Fesleğen’in mutfağına girip yemek yapan, lezzetleri önce kendisi test eden bir patron. Öyle ki, misafirler O’nu her an mutfakta bir lezzet keşfi yaparken görebilir. O, yemek pişirme ve bir misafirine tattırma ile mutlu oluyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde