74 yaşında hızlı çapkın: Aynı anda hem eşini hem sevgilisini..

74 yaşında hızlı çapkın: Aynı anda hem eşini hem sevgilisini..

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal'ı durdurabilene aşk olsun!

74 yaşında hızlı çapkın: Aynı anda hem eşini hem sevgilisini..
16px
24px
09.06.2016 09:31
ABONE OLgoogle
74 yaşındaki ünlü işadamı; hem sevgilisi Birsu Eren'i, hem de ayrı yaşadığı Yunan eşi Fani Aysal'ı aynı anda idare etmeyi başarıyor!

Geçen ay kendisinden 39 yaş küçük spiker sevgilisi Birsu Eren ile Dubai'de gözlerden ırak tatil yapan Ünal Bey, hafta sonu da Yunan eşi ve kızları Alin ile Antalya'daydı.

Önceki gün Antalya'dan dönen yakın bir arkadaşım, havalimanında karşılaştığı Aysal Ailesi'ni benim için görüntülemiş. Atlasglobal'ın 17.20 Antalya-İstanbul uçağı ile İstanbul'a beraber döndüklerini söyleyen arkadaşım, Aysal Ailesi'nin çok mutlu göründüğünü söyledi.

ANTALYA'DA İKİ GÜN TATİL

Geçen hafta Tahran'da İran Enerji Bakanlığı ile yaklaşık 4.2 milyar dolarlık rekor bir anlaşma imzalayan Ünal Aysal, bu başarısını hafta sonu Antalya'daki otelleri Ma Biche'de kutlamak istemiş anlaşılan...

Görüldüğü üzere, kutlamayı da sevgilisi Birsu Eren ile değil, Atina'da yaşayan ve ara sıra İstanbul'a gelen eşi Fani Hanım ve kızları Alin ile yapmayı tercih etmiş.



Bu fotoğraf; sevgilisiyle de, eşiyle de gözlerden ırak sosyalleşmeye çalışan Ünal Bey'in, başını Birsu Eren ile epey ağrıtacak gibi görünüyor!
Bülent cankurt/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde