730 Milyon euroluk lüks otel İstanbul'da açılıyor

730 Milyon euroluk lüks otel İstanbul'da açılıyor

Lüksün simgesi İtalyan mücevher markası Bulgari’nin Türkiye'deki ilk oteli eylülde İstanbul'da açılıyor.

730 Milyon euroluk lüks otel İstanbul'da açılıyor
16px
24px
11.08.2013 11:52
ABONE OLgoogle

İtalyan mücevher markası Bulgari'nin Türkiye'deki ilk oteli İstanbul'da açılıyor. Nişantaşı'nda açılacak otel için 17 Eylül'de dünyaca ünlü yıldızların da akın edeceği bir parti düzenlecek. Partinin en büyük sürprizi ise Victoria’s Secret melekleri olacak.

Lüksün simgesi İtalyan mücevher markası Bulgari’nin Türkiye'deki ilk oteli eylülde İstanbul'da açılıyor. Dünyanın en lüks markalarını bünyesinde bulunduran ünlü Fransız LVHM Group (LVMH Moët Hennessy • Louis Vuitton S.A.) lüksün simgesi mücevher markası Bulgari ile Türkiye'de Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve Kuzey Kıbrıs’ta Girne’de açılış için hazırlıklarını yapıyor.

AÇILIŞTA YILDIZ GEÇİDİ
 
Türkiye’deki ilk Bulgari otelin açılışı Nişantaşı Abdi İpekçi caddesinde Hotel ve Residence konseptiyle 17 Eylül'de yapılacak. Açılış dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının katılımıyla dev bir partiye dönüşecek. Ancak partinin asıl yıldızları ise, Victoria’s Secret melekleri olacak. Melekler açılış için İstanbul'a uçacak!

730 MİLYON EURO YATIRIM

Bulgari Hotel & Residences, İstanbul; hem Bulgari’nin lüksünü yansıtacak, hem de İstanbul’un kimliğini yaşatacak. Markanın Türkiye ve Kıbrıs yatırımcısı ise genç iş adamı Göktay Tüzüner. Tüzüner, 730 milyon euroluk yatırımla Türkiye’nin turizmine katkıda bulunmayı hedefliyor.  

İTALYAN KUYUMCULARIN MİRASI...

En lüks İtalyan markalarından biri olan Bulgari, adını Yunan kökenli kurucusu Sotirio Bulgari’den alıyor. Şirketin adı, eski Roma stilini yansıtarak BVLGARI diye yazılıyor. Otellerin amacı, “Bulgari mücevherlerinin ihtişamını ve İtalyan kuyumcuların mirasını” otellere taşımak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde