6 Milyon TL'lik ihale adres şaşırmadı

6 Milyon TL'lik ihale adres şaşırmadı

İzmit MOBESE ihalesini Maliye eski bakanı Kemal Unakıtan’ın kızlarına ait olan şirket kazandı

6 Milyon TL'lik ihale adres şaşırmadı
16px
24px
08.07.2010 08:05
ABONE OLgoogle

KOCAELİ’nin merkez ilçesi İzmit ile Körfez ve Derince İlçelerini kapsayan 5 milyon 958 bin 63 TL muhammen bedelli MOBESE ihalesini Maliye eski bakanı Kemal Unakıtan’ın kızlarına ait olan Telemobil Bilgi İşlem Şirketi kazandı.

İzmit İl Özel İdare Encümen Salonu’nda yapılan ve Özel İdare Daire Başkanı İrfan Çakmak’ın komisyon başkanlığını yaptığı ihaleye Kemal Unakıtan’ın kızlarına ait olan Telemobil Bilgi İşlem Şirketi, İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri Şirketi, Sentim Bilişim şirketi, Proline Bileşim Şirketi katıldı. İhalede istenen Teco marka kamera yerine, Samsung markasını öneren Proline Bileşim komisyon tarafından ihaleden elendi.

Zeynep Unakıtan Çaylı ve Fatma Unakıtan Kanmaz ihaleye katılmazken, firmayı satış yöneticisi Teoman Ataman temsil etti. İki oturumda sonuçlanan ihalenin ikinci oturumda 3 milyon 907 bin TL teklif veren Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan’ın kızlarına ait Telemobil Bilgi İşlem Şirketi ihaleyi kazandı.

İzmit merkez, Körfez ve Derince İlçeleri’nde yapılacak olan MOBESE kamera sisteminin 240 iş günü içersinde tamamlanacağı bildirildi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde