6.2 milyon dolara daire aldı

6.2 milyon dolara daire aldı

Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin, oğlu Murat Özyeğin nerede daire aldı?

6.2 milyon dolara daire aldı
16px
24px
19.11.2008 05:40
ABONE OLgoogle

Dünyanın en zengin 250 işadamı arasında yer alan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin, oğlu Murat Özyeğin'e New York'un 66. sokağında 6.2 milyon dolar ödeyerek 3 yatak odalı bir apartman dairesi aldı.

New York Observer gazetesinde yer alan haberde, Hüsnü Özyeğin, New York'ta çocuklarına ev alan zengin işadamları listesinde yer aldı. Hüsnü Özyeğin'in oğlu Murat için aldığı "East 66th Street" üzerinde 200 metre karelik dairede 3 yatak odası, misafir odası, hizmetçi odası ve bir de galeri bulunuyor.

ABD'nin Carnegie Melon Üniversitesi'nde "Endüstri Yönetimi ve Ekonomi okuduktan sonra Master'ını Harvard Üniversitesi'nde tamamlayan Murat Özyeğin, okul bittikten sonra bir süre, uluslarası yatırım bankası Bear Stearns'de çalıştıktan sonra Fiba Holding'e babasının yanına dönmüştü. Özyeğin Ailesi, daha önce Manhattan'da 57. Sokak üzerinde bulunan dairelerini Murat'ın Bear Sterns'deki işinin sona ermesi nedeniyle satmıştı. 

Razi Canikligil/Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde