555 Bin Liralık ihale alan yazar Erdoğan'ın uçağında

555 Bin Liralık ihale alan yazar Erdoğan'ın uçağında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika gezisine katılan gazeteciler arasında bir isim çok dikkat çekti...

555 Bin Liralık ihale alan yazar Erdoğan'ın uçağında
16px
24px
28.01.2020 07:58
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika turuna AKP'li Gaziantep Belediyesi'nden aldığı ihalelerle gündeme gelen Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ayşe Böhürler de katıldı. 

Ayşe Böhürler’in Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden toplam 555 bin TL’lik ihale aldığı ortaya çıkmıştı.

Belediye 18 Temmuz’da ‘Gaziantep Mutfağı Televizyon Programı Prodüksiyon Yapım Hizmeti Alımı ve Organizasyonu İşi’ başlığıyla ihale yaptı.  Ak Partili Fatma Şahin'den Yeni Şafak yazarına 555 Bin Liralık ihale

İhaleye tek başına katılan ve Antepli olmayan Ayşe Böhürler’in ‘Ajans Y Medya Tanıtım Organizasyon’ isimli şirketi 387 bin 400 TL teklif vererek ihaleyi kazandı. Şirket ile belediye arasında da 20 Eylül’de de sözleşme imzalandı. İhale dosyasında ihalenin konu ve kapsamına ilişkin “Gaziantep mutfağı ve yemek kültürünün zenginliğini uluslararası bir kanalda 26 bölüm televizyon programı formatında yayımlanması, çekim, prodüksiyon ve yapım hizmeti alımını kapsamaktadır” ifadelerine yer verildi. 

Böhürler’in şirketi 2018 yılında da AKP’li Belediye’den 168 bin 350 TL’lik ihale aldı. Yine Gaziantep mutfağı konulu televizyon programı hazırlanması için yapılan ihaleyi tek başına katılan Böhürler’in şirketi kazanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde