500 bin euro’luk sutyene Türkiye’den müşteri çıktı

500 bin euro’luk sutyene Türkiye’den müşteri çıktı

Mücevher firması Damiani, üzerinde 2 bin 355 adet beyaz ve konyak rengi pırlantanın bulunduğu bir sutyen üretti.

500 bin euro’luk sutyene Türkiye’den müşteri çıktı
16px
24px
05.12.2010 16:10
ABONE OLgoogle

Damas CEO’su Gökçe Atuk, üzerinde 2 bin 355 adet pırlantanın bulunduğu ve yaklaşık fiyatı 500 bin euro olan sutyene Türkiye’den de ilgi olduğunu söyleyerek, “Bu sutyenden bir müşterimiz için sipariş verdik” dedi

Mücevher firması Damiani, üzerinde 2 bin 355 adet beyaz ve konyak rengi pırlantanın bulunduğu bir sutyen üretti. Damas’ın CEO’su Gökçe Atuk, yaklaşık fiyatı 500 bin euro olan sutyene Türkiye’den de ilgi olduğunu söyleyerek, “Bu sutyenden bir müşterimiz için sipariş verdik” dedi.

Atuk, isminin gizli tutulmasını isteyen müşterinin bedenine uygun olarak üretilecek sutyeni eşsiz yapan en önemli özelliğin orta bölümüne yerleştirilmiş 16 karat ağırlığındaki kalp kesimli pırlanta olduğunu belirtti.
 Atuk, dünya jet setinin de büyük ilgi gösterdiği sutyenin 15 kişilik mücevher ustalarının 800 saat çalışarak ortaya çıkardığı çok özel bir ürün olduğunu ifade etti. 
 

‘Katlanarak artacak’

Yaşanan global ekonomik krizin tüketicilerin alışveriş alışkanlıkları üzerindeki olumsuz etkisinin azaldığına dikkat çeken Atuk, şöyle devam etti:

“Türkiye ekonomisi bu krizden pek çok dünya ülkesiyle kıyaslandığında daha az zarar gördü ve akabinde hızlı bir toparlanma sürecine girdi. Bu büyüme trendinin lüks sektöründe de benzer bir gelişim göstereceğini düşünüyorum. Lüks tüketiminin ülkemizde önümüzdeki dönemde katlanarak artacağını düşünüyorum” dedi.

Eylem Türk/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde