500 Liraya Hürriyet Gazetesine manşet olunur mu?

500 Liraya Hürriyet Gazetesine manşet olunur mu?

Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin Kartepe Ekonomi Zirvesi'nde sektörün önde gelen isminden ilginç bir açıklama geldi...

500 Liraya Hürriyet Gazetesine manşet olunur mu?
16px
24px
28.03.2015 14:21
ABONE OLgoogle
Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin Kartepe Ekonomi Zirvesi'nde "Ekonomi Gazetecileri nerden nereye geldi nereye gidiyor ve riskler?" konusu tartışıldı. Oturumda Abdurrahman Yıldırım, Zafer Özcan, Vahap Munyar, Günseli Ozan Ocakoğlu ve İbrahim Acar birer konuşma yaptı.

Konuşmalar sırasında Marketing Türkiye'nin sahibi ve Zaman Gazetesi yazarı Günseli Ozan Ocakoğlu, son dönemde konuştuğu, tüm gazeteci, reklamcı ve PR'cıların mutsuz olduğunu söyledi.

Ocakoğlu şunları kaydetti: "Şu dönemde kimse yaptığı işten memnun değil. Geçtiğimiz günlerde bir büyük PR şirketinin patronu ile konuşuyordum. Bana dert yandı. Bu arkadaş, dev bir holdingin PR işini aylık 2500 TL'ye yapıyordu. O dev holding, PR işini 500 Liraya bir masa bir kasa PR'cıya vermiş. O PR'cıya da haberlerinin Hürriyet Gazetesi'nde manşet olmasını şart koşmuş. Ayrıca PR'cı, Ayşe Arman ve Vahap Munyar'la da röportaj ayarlayacakmış.  Anlıyacağınız dev holdingler PR işini artık 500 Liraya bir masa bir kasa PR'cılara veriyor".

Günseli Ozan Ocakoğlu, 500 Liraya PR yaptıran holdingin hangisi olduğu sorusuna ise, "İsmini şimdi açıklamam doğru olmaz" karşılığını verdi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde