5 ayda yüzde 4500 kar etti! Sebebini bulamıyorlar

5 ayda yüzde 4500 kar etti! Sebebini bulamıyorlar

Hisseleri yıl başından bu yana yüzde 4 bin 500 artan ABD merkezli finansal danışmanlık firması Wins Finance Holdings‘te kaynağı bilinmeyen yükseliş devam ediyor.

5 ayda yüzde 4500 kar etti! Sebebini bulamıyorlar
16px
24px
09.06.2017 15:14
ABONE OLgoogle

Başta Çin olmak üzere şirket satın alma ve birleşmelerinde finansal danışmanlık veren firmanın hisseleri çarşamba günü yüzde 184 arttı ve devre kesici uygulandı. Şirketin hisse başı fiyatı ay başında 20 dolarken, dün akşam 230 dolara kadar yükseldi.

Wins Finance Holdings yetkilileri, Nasdaq‘a konuyla ilgili olarak  tatminkâr bir açıklama yapılmadan işlemlerin yeniden başlamayacağı duyuruldu.

Bloomberg International'ın haberine göre firmanın Yatırım İlişkileri Uzmanı David Rudnick, yaptığı açıklamada “Gerçekten neler olduğunu bilmiyoruz” dedi.

Şubatta da benzer bir açıklama yapan şirketin piyasa değeri yaklaşık 400 milyon dolar. Çarşamba günü piyasa kapitalizasyonu 4 milyar dolar değerindeydi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde