5. E-Ticaret Konferansı'na ünlü isimler katılıyor

5. E-Ticaret Konferansı'na ünlü isimler katılıyor

Her yıl farklı bir temanın ele alındığı konferansın bu yılki ana teması, Dijital Transformasyon ve E-CRM olacak.

5. E-Ticaret Konferansı'na ünlü isimler katılıyor
16px
24px
03.05.2016 10:42
ABONE OLgoogle
5. E-Ticaret Konferansı, 17 Mayıs tarihinde Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek. Her yıl farklı bir temanın ele alındığı konferansın bu yılki ana teması, Dijital Transformasyon ve E-CRM olacak.

Başarılı uygulamalarıyla dikkat çeken kişi ve kurumları bir araya getiren konferans, Salesforce ve Formalis’in katkılarıyla gerçekleşecek. Konferans kapsamında, Digital Transformation kitabının yazarı olan Mark Baker ise, "Günümüz Türkiye'sinde Dijital Transformasyon ve Strateji" konulu sunumunda, risk yüzdesi düşük ama verimliliği yüksek dijital transformasyon projelerinin nasıl gerçekleşeceğine dair detaylı bir içerik sunacak. Ayrıca dijital transformasyon stratejilerine dair katılımcı kuruluşlara özel yol haritaları sunacak. 

Polonya finans sektöründen örnekler paylaşacak olan Miosz Brakoniecki ise, dijital dönüşüm sürecinde E-ticaret ve E-bankacılık arasındaki benzerlikler ve farklılıkların yanı sıra, omnichannel ödeme sistemleri, çok kanallı dağıtım kanalları yönetimi ve dijital transformasyon stratejilerini konusunda deneyimlerini aktaracak.

Konferans kapsamında deneyimlerini paylaşacak olan diğer isimler ise; Salesforce Türkiye Mid-Market Satış Müdürü Egemen Ersan ve Formalis Satış-Pazarlama Direktörü Murathan Araz, KoçSistem Genel Müdür Yardımcısı Can Barış Öztok, Enocta Ürün ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Emre Tok, Denizbank CRM Grup Müdürü Emre Demir, T-Soft Yazılımcı ve Proje Yöneticisi Ömer Arıkan, Ford Otomotiv Bilgi Teknolojileri Direktörü Hayriye Karadeniz, E-Ticaret İş Geliştirme ve danışmanı Nicat Manafov.
 
Farklı sektörlerde ön plana çıkan e-crm uygulamaları, dijital transformasyon, ödeme sistemleri, dijital dünyadaki teknolojik gelişmelerin E-CRM stratejilerine etkisi, Azerbaycan e-ticaret pazarı, işbirliği olanakları ve başarı hikayeleri ise ele alınacak diğer konular arasında yer alıyor.

Bu önemli etkinlikte yer almak için kayıtlar devam ediyor. 

http://e-commerceconferences.com/ 


Detaylı Bilgi için
Ceyhan Taşçı
IMI Conferences
Tel:  216 575 59 42 - 530 766 86 10
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde