42 pırlantalı Movado ile annenizin kalbini fethedin

42 pırlantalı Movado ile annenizin kalbini fethedin

Seçkin saat markası Movado, Ono koleksiyonu ile annelerin gönlünü fethediyor. Yeni Movado “ono”, annelere özel, çağdaş ve mutlak kadınsılığı koruyan çizgileri bir araya getiriyor.

42 pırlantalı Movado ile annenizin kalbini fethedin
16px
24px
09.05.2006 16:38Güncelleme: 27.10.2023 14:24
ABONE OLgoogle

Türkiye Distribütörlüğünü Konyalı Saat’in yaptığı seçkin saat markası Movado, Ono koleksiyonu ile annelerin gönlünü fethediyor. Yeni Movado “ono”,   annelere özel, çağdaş ve mutlak kadınsılığı koruyan çizgileri bir araya getiriyor.

Ayırtedici bir tasarıma sahip olan ince bir mücevher görünümlü Movado ono koleksiyonu, parıldayan pırlanta saat içerisine yerleştirilen basit dairelerin mükemmel simetrisini yansıtıyor. Göze çarpan bir şekilde çağdaş olan ve beraberinde mutlak kadınsılığı koruyan “ono”  Movado saatlerinin simgesel museum kadranındaki nokta motifini beyaz incide yorumlarken, paslanmaz çelik bilezik içerisinde sanatsal bir şekilde yaşamın şıklığını vurguluyor.

Üzerinde 42 adet pırlanta bulunduran model, büyülü parıltısı ile çağdaş ve şıklığını koruyan annelere hitap ediyor. Bu çok özel saatle annenizi mutlu etmenin tam zamanı…

Movado Saatlerini Konyalı Saat mağazaları ve tüm seçkin saat mağazalarında bulabilirsiniz.    

Satış Fiyatı :   3900 CHF

Movado Saatleri Türkiye Distribütörü: Konyalı Saat
 
Tel: 0212 698 25 25

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde