418 Milyon ciroyla kapattı: Emin Hitay yeni hedefi açıkladı

418 Milyon ciroyla kapattı: Emin Hitay yeni hedefi açıkladı

Hitay Yatırım Holding şirketleri, geçtiğimiz yılı konsolide olarak 418 Milyon TL ciro ile kapattı. Başkan Emin Hitay, 2013 hedeflerini açıkladı

418 Milyon ciroyla kapattı: Emin Hitay yeni hedefi açıkladı
16px
24px
29.01.2013 10:38
ABONE OLgoogle

Bilgi teknolojileri, finansal hizmetler, gayrimenkul, ödeme sistemleri, online araştırma, internet gibi birçok sektörde faaliyet gösteren Hitay Yatırım Holding, 2012 yılında yüzde 7 oranında bir büyüme gerçekleştirdi.  Hitay Yatırım Holding şirketleri, geçtiğimiz yılı konsolide olarak 418 Milyon TL ciro ile kapattı.

Bünyesinde bilişimden, izinli veri tabanı platformuna, online araştırma hizmetlerinden, finansal çözümlere, gayrimenkulden ödeme sistemlerine, birçok sektöre hizmet veren şirketleri ile faaliyet gösteren Hitay Yatırım Holding, 2012 yılında yüzde 7 büyüyerek, 418 Milyon TL ciro elde etti.

Hedef Ciro 505 Milyon TL

Başarı sırlarını, inovasyona verdikleri önem ve gerek holding bazında gerekse şirketler arasında gerçekleşen uyumla bağdaştıran Hitay Yatırım Holding Başkanı Emin Hitay, konu hakkında yaptığı açıklamada “2012, belirsizliklerle başlayan bir yıl olmasına rağmen, Holding bünyesindeki şirketlerimizin sektörlerine yönelik fırsatları ve trendleri yakından takip ettik ve şirketlerimizi iyi konumlandırdık” dedi.

Hitay Yatırım Holding şirketlerinin konsolide olarak 2012’yi  418 Milyon TL ciro ile kapattığını belirten Hitay, “2013 yılında piyasalarda daha olumlu bir havanın hakim olacağını ön görüyoruz. 2012 yılının son çeyreğinde 2013’e yönelik yatırımlarımızı planladık ve bu planlar dahilinde de 2013 yılı konsolide hedefimiz 505 Milyon TL olacaktır.”dedi.

Hitay Yatırım Holding’in şu anki portföyünde bulunan şirketler arasında Türkiye'nin lider saha hizmetleri ve sistem entegrasyon şirketi Teknoser; Türkiye'nin ilk ve en büyük bağlılık temelli, izinli veri tabanı platformu Napolyon.com; Türkiye'nin en büyük veri tabanına sahip online pazar araştırma şirketi DORinsight; finansal hizmetler sektöründe Arena Faktoring, Türkiye'nin ilk ve lider yasal online spor ve şans oyunları platformu Bilyoner.com, gayrimenkul sektörünün en prestijli markası olan ABD merkezli Turkey Sotheby's International Realty, perakende ve bankacılık sektörlerine yönelik ürün ve çözümler sunan 2nokta A.Ş. bulunuyor.

Hitay Yatırım Holding Hakkında;

Hitay Yatırım Holding, Türkiye'nin önde gelen yatırım gruplarından biri olup, temellerinin atıldığı 1988 yılından beri kurumsal girişim sermayesi üzerine yoğunlaşmıştır. Grup, Türkiye'nin önde gelen girişimcilerinden Emin Hitay tarafından kurulmuştur.

Hitay'ın halihazırda, girişimci ruhunu yansıtan bilgi teknolojileri, finansal hizmetler, ödeme sistemleri, online araştırma, gayrimenkul ve internet sektörlerinde yatırımları bulunmaktadır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde