400 Bin Doları ver müdürü ‘sürdür’

400 Bin Doları ver müdürü ‘sürdür’

İçişleri eski Bakanı Muammer Güler rüşvet karşılığında 'emniyet müdürlerinin yerini değiştirmekle' suçlanıyor.

400 Bin Doları ver müdürü ‘sürdür’
16px
24px
19.03.2014 14:24
ABONE OLgoogle
Son sızdırılan ses kayıtlarında İçişleri eski Bakanı Muammer Güler rüşvet karşılığında 'emniyet müdürlerinin yerini değiştirmekle' suçlanıyor.

17 Aralık Büyük Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu’nun ardından ardı ardına ortaya çıkan skandal telefon kayıtlarına bir yenisi daha eklendi.

İranlı işadamı Rıza Sarraf, İçişleri eski Bakanı Muammer Güler ve Güler’in oğlu Barış arasında geçtiği iddia edilen kayıtlarda şok iddialar var.

İddialara göre Rıza Sarraf ‘rahatsız olduğu’ polis müdürlerinin isimlerini Muammer Güler’e iletiyor ve takibini de Barış Güler ile yapıyor.

“Ben o p…gin burnundan fitil fitil getiririm”

Rıza Sarraf sürülmesini istediği isimleri verince Muammer Güler olduğu iddia edilen isimde “Sen merak etme ben o p….gin burnundan fitil fitil getiririm” cevabı veriyor.

Daha sonra yeniden bizzat Barış Güler ile görüşen Rıza Sarraf destekleri için teşekkür ediyor. Haramzadeler hesabından yayımlanan ve farklı telefon görüşmelerinin yer aldığı son kayıtlarda, Rıza Sarraf çalışanına bir miktar parayı istediği adrese götürmesini istiyor.
İşte bu paranın da söz konusu ‘polis müdürü sürdürme’ işi için Bakan Güler’e gönderildiği iddia ediliyor
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde