40 saat yüzen Türk iş adamına Berlin'den ödül

40 saat yüzen Türk iş adamına Berlin'den ödül

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin 2015 kapsamında ödüle layık görüldü.

40 saat yüzen Türk iş adamına Berlin'den ödül
16px
24px
25.03.2015 15:39
ABONE OLgoogle
Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin 2015 kapsamında düzenlenen Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri’nde Kuzey Kıbrıs turizmine katkılarından dolayı ödüle layık görüldü. Vakkas Altınbaş geçen yıl Kuzey Kıbrıs’a yatırım ve turizm çekmek için Mersin Anamur’dan Kuzey Kıbrıs Girne’ye 40 saat yüzerek ulaşmıştı 

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, turizm sektörünün liderlerini buluşturan ITB Berlin 2015 Fuarı’nda ‘9. Geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri’nde özel ödül aldı. Vakkas Altınbaş, geçtiğimiz yıl işadamlarını Kuzey Kıbrıs’a yatırıma davet etmek, beraberlik ve barışın gücüne dikkat çekmek amacıyla Mersin Anamur’dan Kuzey Kıbrıs Girne’ye 90 km’lik mesafeyi 40 saat kulaç atarak aşmıştı.

9. Geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri, ITB fuarında Türkiye standında törenle sahiplerine taksim edildi. Ödül kazanan isimler, 18 bin yerli ve yabancı turizm profesyoneli, seyahat acentesi, tur operatörü ve otel çalışanının oylarıyla belirlendi.

Kuzey Kıbrıs’ın Türkiye’ye yüzme mesafesi kadar yakın olduğuna dikkat çeken Vakkas Altınbaş turizm, eğitim, sağlık turizmi ve bunlar gibi birçok alanda yatırım için çok elverişli olduğunu mesajını iletmişti. Kuzey Kıbrıs’ı sağlık, spor, wellness ve SPA olanaklarını gündeme taşıyan Vakkas Altınbaş, çok sayıda farklı projeleri Kıbrıs’a kazandırmak için uluslararası arenada profesyonel çalışmalar sürdürüyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde