40 Bin kişiye şok! Jatomi Fitness iflas etti

40 Bin kişiye şok! Jatomi Fitness iflas etti

Spor tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden olan Jatomi Spor Salonu iflas etti.

40 Bin kişiye şok! Jatomi Fitness iflas etti
16px
24px
31.05.2016 20:01
ABONE OLgoogle
İstanbul'da merkezi yerlerde 8 büyük şubesi ve tam 40 bin üyesi bulunan Jatomi, bir saat içinde tası tarağı toplayıp kepenk indirdi.

TAM 40 BİN ÜYESİ VARDI!..

Aniden çalışanlarına bir yazı gönderen Jatomi yetkilileri, maaşları da ödemeyeceklerini belirtirken, “Oraları kapatıp gidin” talimatı verdi ve bu arada spor salonlarına gelenler şaşkınlıkla kapılarda kaldı.

Büyük şok yaşayan üyeler duygularını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

ÜYELER ŞOKTA

Jatomi Fitness İflası ve Mağduriyetim Lütfen Yardım !!       

İstanbuldaki arkadaşlar bilirler jatomi fitness baya şubesiyle hizmet veren bilinen bir spor salonu. Ben akasya şubesine gidiyordum ama bu akşam ani kararla iflasını açıkladı çalışanlar bile akşam öğrendi. Mail order ile yıllık üyelik yapmıştım yani kalan aylar karttan ay başı otomatik çekiliyordu. Bunu iptal etmem için ne yapmam gerekiyor ? Şirketle iletişim mümkün değil çalışanlar bile kapı önüne koyuldu akşam. Üstelik bugün bile yıllık üye olup peşin para verenler var. Lütfen bi akıl verirseniz sevinirim.






@tribundergi gaz kaçağı var diyip insanları kovdular şaka gibi Trupm şubesi ahahaha ulan ne şerefsizsiz Jatomi pic.twitter.com/N7Chqf0Txa
— Taygun Kaya (@KayaTnky)
">31 Mayıs 2016
İFLAS ETTİĞİNİ AÇIKLADI

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde