4 güzelle yakalandı, tehdit savurdu

4 güzelle yakalandı, tehdit savurdu

Sergen'den '4' dörtlük kaçamak... 4 yabancı uyruklu güzelle eğlenen eski futbolcu, tehdit savurdu

4 güzelle yakalandı, tehdit savurdu
16px
24px
25.12.2012 08:18
ABONE OLgoogle

Sergen'den '4' dörtlük kaçamak... 4 yabancı uyruklu güzelle eğlenen eski futbolcu, çıkışta basını görünce tehdidi savurdu: Beni ayar etmeyin, müdürlerinizi ararım

 Sergen Yalçın, fena yakalandı. Manken Almeda Abazi'yle aşkları su yüzüne çıkan eski futbolcu, geçen gece 4 yabancı uyruklu güzelle W Hotel'de sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Ünlü yorumcu, gecenin finalinde ise dışarıda muhabirlerin beklediğini öğrenince kameraman ve gazetecilerle görüntü alınmaması için pazarlığa girişti. Pazarlık sonuç vermeyince işi tehdide döken Yalçın, 'Siz ne kadar çekerseniz çekin, gerekirse en tepedeki müdürlerinizi arar o görüntüleri sildiririm' dedi.

Ancak karşılığında, 'Biz çekelim siz yine sildirin Sergen Bey' yanıtını alan yorumcu şunları söyledi: Oğlum beni ayar etmeyin, vallahi yayınlatmam. Gelin bu işi burada çözelim... Bu çabası da boşa çıkan Yalçın, çareyi koşarak aracına yönelmekte
buldu.

 Yüzünüzü saklayın, VINN!

 Sergen, otomobildeki eğlence arkadaşlarına 'Yüzünüzü saklayın' talimatı verdikten sonra hızla mekanı terk etti.

Samet Aday/Akşam

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde