32 metreden atılan kafa golü-Video

32 metreden atılan kafa golü-Video

Kalesinden çıkarken zamanlama hatası yapan Runje'nin Mehmet Yıldız'dan 32 metreden yediği kafa golünün görüntüleri internet kullanıcılarının hücumuna uğradı. İşte golün videosu:

32 metreden atılan kafa golü-Video
16px
24px
13.11.2006 12:07
ABONE OLgoogle

 

Beşiktaş'ın sezon başında büyük ümitlerle transfer etttiği Hırvat kaleci Runje'nin Sivasspor maçının 15. dakikasında yediği gol, ilginç videoların yer aldığı youtube.com sitesine konuldu.



RUNJE KONUŞTU

Sadece taraftarların sesinin yükseldiği Dolmabahçe"de , futbolcu, yönetim ve teknik heyetin ağzını bıçak açmazken, konuşan tek isim hatalı bir gol yiyen kaleci Runje oldu.

Bugüne kadar sessiz kalan Runje, sorulara cevap verirken, Beşiktaş"ta mutlu olduğunu ve hiç bir zaman ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Runje, hatalı gol yediğini kabul ederken, "Beşiktaşlı taraftarlarla aramda bir problem yok. Onlar haklı. Biz kazanmak istiyoruz, düzlüğe çıkmak istiyoruz ama olmuyor. Bu duruma çok üzülüyoruz. Taraftarlar protestolarında haklı" diye konuştu

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde