3 milyon dolarlık sütyen görücüye çıktı

3 milyon dolarlık sütyen görücüye çıktı

Bu çarpıcı sütyen, yaklaşık 9.000 kıymetli taşa sahip olmanın yanı sıra, 18 karatlık zümrüt ve elmaslardan oluşuyor. Değeri ise tam 3 milyon dolar!

3 milyon dolarlık sütyen görücüye çıktı
16px
24px
28.10.2016 08:00
ABONE OLgoogle

Victoria's Secret Fashion Show‘un melekleri kadar merakla beklenen bir şey varsa o da her yıl bir yenisi tasarlanan milyon dolarlık mücevherlerle süslenmiş Fantasy Bra çamaşırı ve elbette onu taşıma onuruna erişecek olan modelin kim olacağı mevzusu…

Bu yıl 5 Aralık tarihinde Paris’te gerçekleşecek olan Victoria’s Secret şovunun fantezi sütyeni Jasmine Tookes eşliğinde çarşamba günü tanıtıldı.

Eddie Borgo tarafından tasarlanan çarpıcı sütyen, yaklaşık 9.000 kıymetli taşa sahip olmanın yanı sıra, 18 karatlık zümrüt ve elmaslardan oluşuyor. Değeri ise tam 3 milyon dolar!



Geçtiğimiz sene Victoria Secret meleği seçilmesine rağmen fantezi sütyenini taşıma onuruna erişen 25 yaşındaki seksi model Jasmine Tookes, çarşamba günü gerçekleşen tanıtımda heyecanını ve mutluluğunu dile getirirken, bu haberi 5 ay boyunca gizli tutmak zorunda kaldığını da söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde