3 canlı bombacı havalimanına böyle geldi

3 canlı bombacı havalimanına böyle geldi

Taksiden indikten hemen sonra bir arada görülen 3 terörist, bütün dünyayı sarsan kanlı saldırıyı gerçekleştirdi

3 canlı bombacı havalimanına böyle geldi
16px
24px
30.06.2016 07:31
ABONE OLgoogle
IŞİD’in gaddar ve kanlı yüzünü Atatürk Havalimanı’nda gösteren 3 canlı bombanın en net görüntüsüne, HABERTÜRK ulaştı.

Brüksel’deki havalimanı saldırısını kopyalayan 3 canlı bomba, Fatih’in Horhor semtinde 32 gün önce kiraladıkları adreste, canlı bomba yeleği ve uzun namlulu kısa dipçikli Kalaşnikof silahları kuşanıp montlarıyla kamufle etti. İkisinde sırt çantası, birinde el çantası vardı.

2 terörist yolcu gibi görünmek için sırt çantası ve el çantalarını da yanlarına aldı. İkisinin başında şapka vardı. 20.35 gibi bir taksiye binip havalimanına gittiler. Taksiden indikten hemen sonra bir arada görülen 3 terörist, bütün dünyayı sarsan kanlı saldırıyı gerçekleştirdi.

CANLI BOMBALARDAN BİRİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Atatürk Havalimanı’nı kana bulayan teröristlerden birinin kimliği belli oldu. Canlı bombalı terör eylemini gerçekleştiren teröristlerden birinin Rus uyruklu Çeçenistanlı O.V. olduğu ortaya çıktı. Teröristin, IŞİD terör örgütünün başkenti olarak değerlendirilen Rakka üzerinden Türkiye’ye giriş yaptığı öğrenildi.

Müslüm Sarıyar/Habertürk
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde