3 ay ertelemeli bayram kampanyası

3 ay ertelemeli bayram kampanyası

3 ay erteleme imkanı ile krediyi bu bayram kullanıp taksit ödemelerine bir sonraki bayramda başlamak mümkün!

3 ay ertelemeli bayram kampanyası
16px
24px
05.07.2013 15:39
ABONE OLgoogle

Akbank, “İhtiyaç Kredisi Bayram Kampanyası” ile tüketicilerin Şeker bayramı öncesi ve sonrasında ortaya çıkabilecek acil nakit ihtiyaçlarına yönelik özel bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Kampanyada %0,68’den başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Üstelik 3 ay erteleme imkanı ile krediyi bu bayram kullanıp taksit ödemelerine bir sonraki bayram başlamak da mümkün! 

Akbank, Şeker Bayramı hazırlıkları yapan ya da tatilini Ramazan sonrasına erteleyenlerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için özel bir kredi fırsatı sunuyor.  Müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun finansal çözümleri geliştirerek, onlara kaliteli ve hızlı hizmet vermeyi temel ilke olarak benimseyen Akbank'ın sunduğu “Bayram Kampanyası”ndan yararlanıp ihtiyaç kredisi kullananlar, geri ödemeleri de, indirimli faiz ve düşük taksitlerle bütçelerine uygun koşullarda yapacaklar.

Akbank Bireysel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, “Bayram Kampanyası”nı ve sunduğu avantajları şöyle açıkladı:

“Yaz dönemi müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bir dönem. Şeker Bayramı'nın da yaza denk gelmesi ile birlikte, bayram öncesi ve sonrası harcamalar da müşterilerimizin nakit ihtiyacını artırıyor. Birçok kişi, yaz aylarına rastlayan Şeker bayramını uzaktaki akrabalarını ziyaret ile değerlendiriyor. Birçokları da, yaz tatili hayalini Ramazan sonrasına sakladı. Biz de tüm ihtiyaç sahiplerini düşünerek hazırladığımız Bayram Kampanyası ile ihtiyaç kredilerinde düşük taksit avantajı sunuyoruz. Kampanyada ilk aylarda  taksit ödemesi yapmak istemeyen müşterilerimiz için de taksitlerini Ekim ayına kadar erteleme fırsatı da mevcut. Dolayısı ile müşterilerimiz kredilerini bu bayram kullanıp bir sonraki bayram ödemeye başlıyorlar."

Tözge'nin verdiği bilgilere göre, Akbank, kampanyada 1 yıldan 5 yıla uzanan vade seçenekleri ve yüzde 0,68’den başlayan faiz oranları ile kredi kullanma olanağı sunuyor. Kampanyada 30.000 liraya kadar kredi kullanılabiliyor. Sadece 330 lira masraf ile 36 ay vadeli olarak kullanılan 10 bin liralık kredi ise 336 lira aylık taksitler ile geri ödenebiliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde