3 Bin Euro'ya Maldivler'de balayı

3 Bin Euro'ya Maldivler'de balayı

ETS’nin tatil markası JETSET, balayı hazırlığı yapan çiftler için yeni program hazırladı.

3 Bin Euro'ya Maldivler'de balayı
16px
24px
29.08.2013 13:59
ABONE OLgoogle

Çiftler balayı yapmak istediği oteli seçtikten sonra tatil bedeli sosyal medyada duyurulacak. Çiftlere düğün hediyesi almak isteyen aile üyeleri ya da arkadaşları tatil bütçesine katkıda bulunacak. 

ETSTUR’un özel dizaynlarla tatil sunan markası Jetset, balayı hazırlığı yapan çiftler için yeni bir sistem hayata geçirdi. ‘Balayım Jetset’ programı kapsamında çiftler 30 farkı destinasyon arasında istediği ülkeyi seçiyor. Daha sonra otellerin görsellerini bakıp tesisler hakkında bilgilere ulaşan çift, tatil programını belirleyip yüzde 35’lik ön ödeme yapıyor.

Tatil detayları belirlendikten sonra Jetset yetkilileri devreye giriyor ve çiftin tatil planı sosyal medya ve mail aracılığıyla ailesi ve arkadaşlarıyla paylaşılıyor. Çifte düğün hediyesi almak isteyen yakınları balayı için gereken bütçeye istediği kadar katkıda bulunuyor. Böylece çiftler kendi seçtikleri tatile hediyeyle ulaşıyor.

HEDEF 10 BİN ÇİFT 

Jetset Operasyon Müdürü Nilüfer Müstecaplıoğlu, Etstur’un yılda yurtiçi ve yurtdışı turlarıyla 100 bin çifti balayına gönderdiğini söyledi. Jetset’in pastadaki payının 5 bin çift olduğunu belirten Müstecaplıoğlu, yeni sistemleri ile bu rakamı iki katına çıkarmak ve yılda 10 bin çifti balayına göndermek istediklerini ifade etti. Türkiye’de ilk kez sosyal medya aracılığıyla tatil hediye sistemini hayata geçirdiklerini söyleyen Müstecaplıoğlu, isteyen çiftlere gidilen ülkede nikah ve düğün hizmeti de verdiklerini dile getirdi.

3 BİN EURODAN BAŞLIYOR

Çiftlerin en çok Maldivler’i tercih ettiğini belirten Müstecaplığlu, otel ve gün sayısına göre değişmekle birlikte Maldivler’deki çift kişilik tatil paketlerinin 3 bin Euro ile 15 bin Euro aralığında değiştiğini dile getirdi. Müstecaplıoğlu, Jetset’in farklı zevk ve isteklere göre belirlenecek tatil konseptleri arasında “Geçmişe Yolculuk”, “Sıra Dışı Deneyimler”, “Doğa Ana”, “Gurme”, “Şehirde Tatil”, “Deniz, Kum, Güneş”, “Yeni Evli Çiftler” seçeneklerinin yer aldığını söyledi.

Türkiye’ye talep artıyor

SIRBİSTAN, Kazakistan, İran gibi ülkelerden Türkiye’de düğün ve balayı talepleri aldıklarını belirten Jetset Operasyon Müdürü Nilüfer Müstecaplıoğlu, konuyu değerlendirdiklerini, önümüzdeki dönemde bu alanda bir oluşuma girebileceklerini açıkladı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde