250 Bin Lirayı verdi, Ajda Pekkan'a böyle sarıldı!

250 Bin Lirayı verdi, Ajda Pekkan'a böyle sarıldı!

Büyük Kulüp’ün 130. kuruluş yıldönümü Ajda Pekkan'ın müzik ziyafetiyle kutlandı. Geceye bu kare damgasını vurdu

250 Bin Lirayı verdi, Ajda Pekkan'a böyle sarıldı!
16px
24px
20.10.2012 17:54
ABONE OLgoogle

Büyük Kulüp'ün 130. kuruluş yıldönümü Ajda Pekkan'ın muhteşem şovuyla kutlandı. Gecenin sponsoru Taşyapı'nın patronu Emrullah Turanlı'nın Ajda Pekkan'a çiçek verilirken eliyle sarılması geceye damgasını vurdu.

Taşyapı sponsorluğunda gerçekleştirilen geceden elde edilen tüm gelir, Büyük Kulüp Vakfı tarafından yükseköğrenim öğrencilerine burs olarak verilecek. Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut 350 öğrenciye eğitim bursu olanağı sağlayan Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı’ya katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Gece Ajda Pekkan'ın muhteşem şovuyla başladı. Ajda Pekkan bir arada şarkıyı keserek Emrullah Turanlı'yı sahneye anons etti. Turanlı elinde büyük bir çiçek buketiyle sahneye çıkarak, "Büyük Kulüp'ün 130.ncu kuruluş yıldönümü için star arıyorduk. Biz de "neden Süper Star olmasın" dedik. Ajda Pekkan'ı davet ettik. Ama Süper Star'a yakışır bir çiçek bulamadık" diyerek çiçekleri takdim etti. Çiçekleri verirken bir eliydede Ajda Pekkan'ın belini tutan Turanlı'nın bu hareketi kahkahalara neden oldu. Ajda Pekkan bunun üzerine "Oooo" diyerek Emrullah Turanlı'nın elini belinden çekti. 

Ajda Pekkan için 250 bin TL sponsorluk ücreti veren Turanlı, daha evvel Candan Erçetin'in ve bazı sosyal kuruluşların sponsorluğunu da üstlenmişti.

Ajda Pekkan, birbirinden güzel şarkılarını Büyük Kulüp üyeleri ile birlikte söyledi. Sanat ve iş hayatından önemli isimlerin katıldığı gecede Tufan Türenç, Güneri Civaoğlu, Gülay Kuriş, Ayten Akbulut, Onur Erol, Necmettin Yılmaz, Neşe-Ünsal Sert, Nuran-Cevdet Erçil, Nazenin-Kemal Onur, Aslı-Orhan Çavuşoğlu, Ilgaz Görkem, Semra-Hakan Öncel ve Tanay Gözaçan da davetliler arasındaydı.

Taşyapı ve Büyük Kulüp’ün iletişim danışmanlığını yapan Manifesto İletişim’in organizasyonu ile gerçekleşen gecede misafirler Ajda Pekkan’ın şarkıları ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde