25 Milyonluk iPhone’lar depoda kalmış!..

25 Milyonluk iPhone’lar depoda kalmış!..

İsmi bizde saklı, önemli bir market de mağazalarında satmak için milyonlarca TL’lik cep telefonu alıp deposuna koymuş. Ancak..

25 Milyonluk iPhone’lar depoda kalmış!..
16px
24px
14.09.2018 14:05
ABONE OLgoogle

ABD ile ilişkiler şu sıralar oldukça gergin. ABD Başkanı Trump’ın aldığı ekonomik kararlar, rahip Brunson krizi ve döviz kurlarındaki yükseliş derken ABD menşeli ürünlere karşı Türk halkı haklı olarak boykot uygulamaya başladı.

Birçok vatandaş Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak dolarlarını bozdurdu, milli bir duruş sergiledi. Bazı vatandaşlar ise ellerindeki dolarları yakarak tepkilerini daha sert gösterdi.

En sert tepki ise ABD’nin dünyaca ünlü cep telefonu markası iPhone’lar üzerinden gösterildi. Bazı vatandaşlar ellerindeki iPhone marka cep telefonlarını kırdı ve kırma anlarını sosyal medyada paylaştı.  BİM, iPhone satışını rafa kaldırdı

Gelelim kulisimize. Malum birçok market zinciri zaman zaman kampanyalı ürünler satıyor.

İsmi bizde saklı, önemli bir market de mağazalarında satmak için milyonlarca TL’lik cep telefonu alıp deposuna koymuş.

Tam telefonlar marketlere sevk edilip satışa hazırlandığı sırada yukarıda bahsettiğimiz krizler patlak verdi.

Tepkiler çığ gibi büyüyünce market yönetimi cep telefonlarını depodan çıkarılmaması talimatını vermiş.

Yaklaşık 20-25 milyon TL civarındaki iPhone marka cep telefonu marketin elinde kalmış. Mağazadan satışa cesaret edemeyen market yönetimi şimdi çare arıyormuş…

Para Dergisi

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde