224 kişi ölmüştü! Rusya resmen açıkladı: Uçağı teröristler düşürdü

224 kişi ölmüştü! Rusya resmen açıkladı: Uçağı teröristler düşürdü

Rusya, Mısır'da düşen uçağın terörist bir saldırıya uğradığını ve patlayan bir bombanın düşmesine sebep olduğunun belirlendiğini açıkladı.

224 kişi ölmüştü! Rusya resmen açıkladı: Uçağı teröristler düşürdü
16px
24px
17.11.2015 11:43
ABONE OLgoogle
Rusya, Mısır'da düşen uçağın terörist bir saldırıya uğradığını ve patlayan bir bombanın düşmesine sebep olduğunun belirlendiğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından konuşan Devlet Başkanı Putin, "Sorumluları bulacağız. Özel kuvvetleri görevlendirdim" dedi.

Rusya'nın iç istihbarat teşkilatı Federal Güvenlik Servisi'nin Direktörü Aleksandr Bortnikov, Sina çölüne düşen uçağın, terörist saldırı nedeniyle düştüğünü söyledi. Bortnikov, yolcuların kişisel eşyaları ve uçağın parçaları üzerinde yapılan incelemelerin ardından uçağın bomba ile düşürüldüğü sonucuna vardıklarını açıkladı.

PUTİN: SORUMLULARI NEREDE OLURSA OLSUN BULACAĞIZ

Bu açıklamanın ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den çok sert bir açıklama geldi. "Teröristleri dünyanın her neresinde olurlarsa olsun bulup cezalandıracağız" diyen Putin'in, Suriye'deki terörist gruplara yönelik operasyonların yoğunlaştırılması için Savunma Bakanlığı'na talimat verdiği belirtildi.

224 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Mısır'ın Şarm el Şeyh kentinden Rusya'nın St. Petersburg şehrine giderken düşen A-321 tipi uçaktaki 224 kişinin tamamı hayatını kaybetmişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde