220 Milyon Dolar yatırım yaptı, 'Yılın Turizmcisi' seçildi

220 Milyon Dolar yatırım yaptı, 'Yılın Turizmcisi' seçildi

KKTC’nin ilk ve tek “premium” oteli Cratos Premium Hotel’in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Bozoğlu, “Yılın Turizmcisi” seçildi.

220 Milyon Dolar yatırım yaptı, 'Yılın Turizmcisi' seçildi
16px
24px
28.04.2011 14:28
ABONE OLgoogle

Açıldığı günden bu yana KKTC’nin turizm sektörüne canlılık getiren, 220 milyon dolar ile adanın en büyük yatırımı ve KKTC’nin ilk ve tek “premium” oteli Cratos Premium Hotel’in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Bozoğlu, “Yılın Turizmcisi” seçildi.

Siyaset Dergisinin 17. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla sonuçlarını internet sitesi üzerinden anketle belirlediği ''Siyasetin Ödülleri'' sahiplerini buldu.

Sunuculuğunu Seray Sever ve Ziya Kürküt’ün yaptığı ve iş, sanat, siyaset ve spor camiasından çok sayıda tanınmış simanın da katıldığı  ödül töreninde, Cratos Premium Hotel Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Bozoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirdiği adanın en büyük yatırımı Cratos Premium Hotel ile “Yılın Turizmcisi” ödülüne layık görüldü.

2010 yılı Temmuz ayında hizmete giren ve açıldığı günden bu yana hizmet kalitesi, çeşitliliği ve gerçekleştirdiği organizasyonları ile ilgi odağı haline gelen otelin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Bozoğlu, böylesine kısa bir zamanda otelin yakaladığı başarının gurur verici olduğunu söyleyerek, “Yılın Turizmcisi” ödülünü kendisine layık gören, internet üzerinden oy kullanan herkese ve geceyi organize eden Siyaset Dergisi ekibine teşekkürleriNİ iletti.

Eylül ayında sonuçlanacak Rusya’nın en prestijli ödülü olan ve Rus turistlerin tercihlerini yansıtan “My Planet Travel Awards” kapsamında “En İyi Balayı Oteli” kategorisinde aday gösterilen Cratos Premium Hotel , Mart ayında da KKTC Tüketiciler Derneği tarafından “Yılın Oteli” seçilmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde