22 milyon dolara almıştı! Bakın ne iş yapacak

22 milyon dolara almıştı! Bakın ne iş yapacak

Nusret'in yaratıcıları Nusret Gökçe ile Mithat Erdem ilginç bir işe daha el atttılar...

22 milyon dolara almıştı! Bakın ne iş yapacak
16px
24px
06.05.2015 07:59
ABONE OLgoogle
Ünlü steak restoranı Nusret'in yaratıcıları Nusret Gökçe ile Mithat Erdem, Etiler'in simgesi Venüs Pastanesi'ni 22 milyon dolara satın almıştı. Herkes bir süre önce Venüs'ün yanı başında Kebapçı adlı bir mekan açan ortakların, yeni bir restoran daha açacağını sanıyordu

Meğer hepimiz yanılmışız!

Gökçe ile Erdem, Venüs Pastanesi'nin sadece mülkünü değil, kedisini de satın almış.
2010'da açtıkları Nusret'i, kısa sürede elitlerin uğrak yeri yapan ve senesine yüzde 50'sini 6.8 milyon dolara Ferit Şahenk'e satan ortaklar, göründüğü kadarıyla yeni bir iş koluna girmeye karar vermiş.

VENÜS ULTRA LÜKS BİR PASTANE OLACAKMIŞ
 
Ortaklar; Nusret'te olduğu gibi, Venüs'ü de kategorisinde en gözde markalardan biri yapmak için yola çıkmış. Anlaşmalarına göre Venüs'ü, Kurban Bayramı ertesinde devralacak olan ortaklar, mevcut binayı yıkıp yerine Türkiye'nin en iddialı ve lüks pastanesini açacakmış. Yani Venüs müdavimleri üzülmesin... 1975'ten bu yana hizmet veren ve Etiler'in simgesi olan Venüs kapanmayacak, aksine özel bir pastane olarak hizmet vermeye devam edecek.

Et profesörü olarak anılan Nusret Gökçe ile asıl işi tekstil olan Mithat Erdem'in, pastane işine el atması ilginç doğrusu... Marka ve bina için 60 milyon lira ödediklerine, gönüllerindeki pastaneyi yapmak için de en az 3-5 milyon lira daha harcayacaklarına göre bir bildikleri vardır herhalde...

Bülent Cankurt/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde