2017'de sosyete bu haberleri konuştu

2017'de sosyete bu haberleri konuştu

Yasak aşklar, yeni aşklar, ayrılmalar, boşanmalar, aldatmalar derken meğer sosyete ve magazin dünyasında yıl boyunca neler yaşanmış neler! İşte günlerce dillerden düşmeyen, 2017 yılında yaptığım özel haberlerden bazıları...

2017'de sosyete bu haberleri konuştu
16px
24px
01.01.2018 21:17
ABONE OLgoogle

Sosyete ve magazin dünyasının gündemine damga vuran haberlerden bir derleme. Yasak aşklar, yeni aşklar, ayrılmalar, boşanmalar, aldatmalar derken meğer sosyete ve magazin dünyasında yıl boyunca neler yaşanmış neler! 

Yazdığım zaman sosyete sohbetlerinde günlerce ilk sırada yer alan ve magazin dünyasında gündem yaratan haberlerime bugün de devam ediyorum. İşte tekrar okuduğunuzda bile şaşıracağınız o haberler...

Oğlunun ölümü için Serdar Cümbüş'ü suçladı

Rahmi Koç'un, Mustafa Koç'un genç yaşta vefat etmesine, oğlunun kankası Serdar Cümbüş'ün sebep olduğuna inandığını, bu yüzden onunla selamı sabahı kestiğini yazınca iş dünyası günlerce bu haberi konuşmuştu.

Hatta Rahmi Bey'in, oğlunun vefatının birinci yıl dönümü için kabri başındaki törene ve holding binasında okutulan mevlite Cümbüş'ü aldırtmadığını yazmam işin tuzu biberi olmuştu.

Canlı yayında dedikodu yaptı

O dönem Instagram'da 324 bin takipçisi olan Arzu Sabancı'nın canlı yayında dedikodu yaptığını tüm Türkiye benim haberim ile öğrenmişti.

Fark etmeden Instagram'da canlı yayın başlatan Arzu Hanım, Soho House İstanbul'un halkla ilişkiler müdürünün kulaklarını epey bir çınlatmış; canlı yayını dinleyen takipçiler, yorumda bulunmaya başlayınca Arzu Hanım, Instagram hesabını yoruma kapatmıştı.

Kürkleriyle geldiler dillere düştüler

Aralarında Roksi Garih, Nilgün Çarmıklı ve Nazlı İnönü'nün de olduğu ünlü isimlerin; Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın (WWF) gala yemeğine kürkleriyle gitmesi gözümden kaçmamıştı. İstanbul'un elitleri, haberimin ardından kürklerini giyip doğal hayatı korumaya giden bu sosyetik isimleri günlerce dillerine dolamıştı!

5 yıllık evlilik tek celsede bitti

Ünlü işadamı Sadettin Saran ile başarılı diş hekimi Emek Saran'ın evliliğinin üzerinde ikinci kez kara bulutlar dolaştığını da, birincisi gibi yine herkes benden öğrenmişti. Beş yıllık evliliklerinin resmen bitmek üzere olduğunu yazdığım çift, yazımın yayınlanmasından 21 gün sonra boşandı.

Eşinin adını golf sahasında yaşatacak


Eşi Mustafa Koç'un vefatının birinci yıl dönümünde Assouline imzalı 'Silent World Mustafa V. Koç' isimli kitabın çıkmasını sağlayan Caroline Koç'un, eşinin adını taşıyacak golf sahası yaptırdığını da ilk bu köşede okumuştunuz.

Çakma işini çalıntıya taşıdı!

Hatırlarsanız yıllar önce Eda Taşpınar'ın kıyafetlerin kendi tasarımı değil 'çakma' olduğunu ilk ben ifşa etmiştim. Bu yıl da Eda Taşpınar'ın 'çakma' işini bir adım ileri götürdüğünü ortaya çıkardım. Gece vakti denize giren dört kadının bulunduğu fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan ve diğer üç kadını da arkadaşı olarak etiketleyen Taşpınar, bu kez kopyalamanın da ötesine geçip direkt çalmıştı...

31. kattaki evlerine arabayla çıkıyorlar

Sosyetenin ünlü isimleri Erdinç-Hande Acar çiftinin tatil için sık sık gittikleri Miami'den ev aldıklarını yazmıştım. Haber olan bu değildi aslında. İlginç olan, Acar çiftinin 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katındaki 540 metrekarelik dairesinin otoparkının, dairenin yanında yer almasıydı. Yani arabalarıyla asansöre binip 31'inci kata park etmeleri çok konuşuldu.

Sabancı'nın 'Seksi Balık'ı


Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın 11 milyon Euro'ya (O dönemin kuruyla yaklaşık 45 milyon 650 bin lira) Sexy Fish adında bir yat aldığını tüm Türkiye benim haberim ile öğrenmişti. Sevil Hanım'ın küçük bir servet ödediği, 39.3 metre uzunluğunda ve 7.6 metre genişliğindeki yüzen sarayı 'seksi balık', haberimin ardından uzun süre gündemi meşgul etmişti.

Yazlık evde suda doğurdu

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'in ikinci kızına hamile olan Belçika Güzeli eşi Zeynep Demirel'in doğumunu, Bodrum Turgutreis'teki evlerinde ve suda yapmaya karar verdiğini de tüm Türkiye benim haberim ile öğrendi.

Eski yasak aşkıyla evleniyor
Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın, ilk eşi Şanver Hanım ile evliyken yasak aşk yaşadığı Sevda Zengin ile tekrar aşk yaşamaya başladığını yazmıştım. Hatta Murat Bey'in, bu aşkı için kızının annesi Ukraynalı sevgilisi Olga Shylova'dan ayrıldığını ve 3 Şubat'ta evleneceklerini de yazınca sosyete bu haberi günlerce konuşmuştu.

Hemcinslerini çatlattı!


Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özben Önal'ın, Kasım 2014'de evlendiği dördüncü eşi Tolga Gülkaya'dan da boşandığını ilk bu köşede okudunuz. Hemcinsleri evlenecek koca bulamazken Özben Hanım'ın dördüncü eşini boşadığı haberim, o dönem herkesin diline dolanmıştı.

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde