200 Milyon toplamışlar... Kasa da yakalandı

200 Milyon toplamışlar... Kasa da yakalandı

Çiftlik Bank gibi bir oluşum olan ve piyasadan yaklaşık 200 milyon TL topladığı ileri sürülen Ekolium A.Ş.'nin muhasebecisi de yakalanarak gözaltına alındı

200 Milyon toplamışlar... Kasa da yakalandı
16px
24px
19.04.2018 16:06
ABONE OLgoogle

Ekolium A.Ş. yapısı altında faaliyet gösteren Anadolu Farm'ın yöneticisi İsa Karademir daha önce çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Çiftlik Bank gibi bir oluşum olduğu ortaya çıkan ve İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Ekolium A.Ş. yapısı altında faaliyet gösteren Anadolu Farm'ın yöneticisi İsa Karademir daha önce çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

MUHASEBECİ DE GÖZALTINDA

Polis ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar neticesinde Ekolium A.Ş. isimli şirketin muhasebecisi Emre K. da yakalanarak gözaltına alındı.

Anadolu Farm'ın yöneticisi İsa Karademir tutuklanmıştı..

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emre K. hakında Nitelikli Dolandırıcılık suçundan işlem başlatıldığı bildirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, adliyeye sevk edildi.


6 TUTUKLAMA VAR

Yaklaşık 8 ay önce kurulduğu belirtilen firma hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı da inceleme başlatmış, firmanın banka hesaplarına bloke konulmuştu. Soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan 6 firma yöneticisi ve çalışanı tutuklanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde