2.7 Milyar Dolarlık proje Dubai'de görücüye çıkacak

2.7 Milyar Dolarlık proje Dubai'de görücüye çıkacak

Kuzu Grup, yeni projesi Sea Pearl’ü Cityscape Global’de görücüye çıkaracak

2.7 Milyar Dolarlık proje Dubai'de görücüye çıkacak
16px
24px
20.09.2014 12:33
ABONE OLgoogle
Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Ataköy sahilinde yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen Sea Pearl, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global’de görücüye çıkacak

Kurulduğu günden bu yana yurt içi ve yurt dışında 70 binin üzerinde konut inşa eden Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul’le birlikte geliştirdiği, adından uzun yıllar bahsettirecek Ataköy sahilindeki yeni projesi Sea Pearl’ü fuarda görücüye çıkaracak. 

Konuyla ilgili görüş bildiren Özen Kuzu, “Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Ataköy’e değer katacak projemizin lansmanı için bu fuarı bekledik. Kat Gayrimenkul’le birlikte geliştirdiğimiz, hem ülkemizi hem de firmamızı en iyi şekilde temsil edecek Sea Pearl projemizi, ilk kez Ortadoğulu yatırımcılarla buluşturacağımız için çok mutluyuz.  Türk ekonomisinin lokomotifi olarak gösterilen inşaat sektörümüzü, bu önemli fuarda yatırımcılara bir kez tanıtma fırsatı yakalayacağız. Bölgenin ve dünyanın çekim merkezi konumunda olan Dubai Cityscape Fuarı, biz Türk yatırımcılar için etkili bir platform. Çok sayıda Arap yatırımcı ile önemli görüşmeler yapacağımız fuardan güzel sonuçlarla döneceğimizi umuyorum” diye konuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde