2.5 saatlik baklava turu 40 dolar

2.5 saatlik baklava turu 40 dolar

Karaköy Güllüoğlu, dünya genelinde hızla gelişen gastronomi turizminde önemli bir durak oldu.

2.5 saatlik baklava turu 40 dolar
16px
24px
04.01.2013 17:17
ABONE OLgoogle

Karaköy Güllüoğlu, dünya genelinde hızla gelişen gastronomi turizminde önemli bir durak oldu. Gurme turizmi için ülkemize gelen turistlerin uğramadan geçemedikleri Karaköy Güllüoğlu, gurmeler, yemek yazarları ve birçok yabancı basın mensubu tarafından sıkça ziyaret edilmeye başladı. Baklava turu ortalama 2.5 saat sürüyor. Bu turun ayrıntılarını incelediğimizde karşımıza şöyle bir tablo çıkıyor:

Katılımcılar sabah 10.30’da Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü’nün ofisinde karşılanıyor. Burada kendilerine kurumla ilgili filmler izletilip bilgiler veriliyor. Saat 11’de firmanın tüm alanları açıklamalı olarak gezdiriliyor. 15 dakika sonra imalathaneye giren turistler, Nadir Güllü’nün uygulamalı olarak baklava yapım aşamalarını izleyip konuyla ilgi bilgilendiriliyor. Hazırlanan baklava fırına veriliyor. 11.45’te fırından çıkarılıp üzerine şerbet dökülüyor. Konuklar, baklava, kadayıf çeşitleri, peynirli su böreği gibi tadımlık ürünlerden oluşan öğle yemeği ikramında karınlarını doyuruyor. Baklava turu, 12.45’te firmanın teras katında toplu fotoğraf çekimiyle son buluyor.

Söz konusu tura katılım bedeli, kişi başı 40 dolar artı KDV olarak belirlenmiş.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde