19 Mayıs'ı yarışmalarla kutluyor

19 Mayıs'ı yarışmalarla kutluyor

Teknoloji perekendeciliğinin öncü kuruluşu Bimeks, 19 Mayıs’ı bir dizi etkinlikle kutluyor.

19 Mayıs'ı yarışmalarla kutluyor
16px
24px
18.05.2011 10:44
ABONE OLgoogle

Bir teknoloji mağazasından çok daha fazlasını bulabileceğiniz Bimeks teknoportlarından biri olan Pendik Neomarin Bimeks mağazası, 19 Mayıs etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Etkinliklerde hem hediye kazanma şansı yakalayacak hem de teknolojiye doyacaksınız.

 19 Mayıs Perşembe Günü Pendik Neomarin AVM’de bulunan Bimeks Teknoport’ta Asus ve Bimeks işbirliği ile gerçekleştirilecek OEM makine toplama yarışında, en hızlı OEM makineyi toplayan; bir adet Asus EB1007 EeeBox PC kazanacak. Teknoloji tutkunları için bir hobi haline gelen OEM parçalarını birleştirme işlemi, bu yarışmayla aynı zamanda heyecanlı bir hal alacak. En hızlı OEM parçalarını birleştiren ASUS PC kazanacak. Yarışmaya OEM tutkunları başta olmak üzere, mekanik zekâsına güvenen herkes katılabilecek.

Daha bitmedi.

Yarışma standına gelerek çekileceğiniz fotoğraflarınızı Bimeks facebook sayfasında paylaşabileceksiniz. www.facebook.com/bimeks adresinde fotoğrafı en çok beğenilen (like alan) ilk 5 kişi muhteşem hediyeler kazanacak. Birinciye Sony Mp3 Player, ikinciye ASUS GTX430 Ekran Kartı, üçüncüye ASUS EAH4350 Ekran Kartı, dördüncüye Sandisk usb bellek, beşinciye ise Asus hediye kiti verilecektir.
19 Mayıs Perşembe Günü Pendik Neomarin AVM’deki Bimeks Teknoport mağazasında sabah saat 10:00’da başlayacak etkinlik akşam 21:00’a kadar devam edecek. Tüm teknoloji tutkunları istediği yarışmaya katılabilecekler.

Fırsatların bitmediği, en iyi fiyat garantisiyle en kaliteli hizmeti bir arada bulabileceğiniz Bimeks ; 19 Mayıs etkinliği ile yine teknolojinin kalbinin attığı nokta olacak. Ayrıca etkinlik boyunca satın aldığı Asus ürünlerinin faturasını etkinlik stantına getirenleri de, sürpriz hediyeler bekliyor olacak.
Perşembe günü Neomarin Bimeks’te ister facebook’ta neşenizi paylaşın hediye kazanın ister OEM’ deki marifetlerinizi gösterin yine hediye kazanın.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde