15 kaynak işçisi için 776 kişi başvurdu

15 kaynak işçisi için 776 kişi başvurdu

Türkiye Vagon Sanayi AŞ. (Tüvasaş)'a alınacak 15 kaynak işçisi için 776 kişi başvuruda bulundu.

15 kaynak işçisi için 776 kişi başvurdu
16px
24px
12.12.2010 21:29
ABONE OLgoogle

Türkiye Vagon Sanayi AŞ. (Tüvasaş)'a alınacak 15 kaynak işçisi için 776 kişi başvuruda bulundu. Ayrıca fabrikaya KPSS yoluyla kuruma alınacak 45 memur personel için ise 135 aday başvurdu.

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) Lokalinde Sakarya 4. Noteri huzurunda gerçekleştirilen polisin sıkı güvenlik önlemleri aldığı kura işleminde üzerlerinde işçilerin ad soyad ve kimlik nolarının bulunduğu önceden hazırlanan küçük pusulalar noter görevlileri tarafından çekildi. Polis ve güvenlik görevlilerinin gözetiminde gerçekleştirilen kura çekimlerini TÜVASAŞ Personelden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cuma Çelik, Teftiş Kurulu Başkanı Hüseyin Duran, Personel Daire Başkanı Harun Ergene, kuraya katılan işçi adayları ve aileleri izledi.

776 başvuru arasında seçilen 15 kaynak işçisinin ardından KPSS yoluyla kuruma alınacak 45 memur için de 135 aday başvurdu. TÜVASAS Genel Müdür Yardımcısı Cuma Çelik, seçilecek memurlar için de 45 asil ve 45 yedek adayın noter tarafından yapılacak kura çekimiyle belirleneceğini söyledi.

Türkiye Vagon Sanayi A.Ş için seçilen 15 kaynakçının yanı sıra adaylar arasında belirlenecek kura çekimi sonrasında kurumun ihtiyacı olan 25 kişi metal, 8 kişi elektrik, 2 kişi elektronik, 3 kişi kalıp, 4 kişi makina ve 3 kişi ise tesviye bölümlerine girmeye hak kazanacak. Kura ve KPSS ile birlikte fabrikaya toplam 60 personel alınmış olacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde